The Midnight sky – Trailer reakció

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Facebook: https://www.facebook.com/Pimp-Thy-Mind-150752232370952/
Instagram: https://www.instagram.com/pimpthymind/
Itt tudtok minket támogatni: https://www.patreon.com/user?u=6172219

No Copyright Motion Graphics Motion Graphics provided by youtubestock.com YouTube Channel: https://goo.gl/aayJRf

Jou Beats: https://joeybeats.bandcamp.com
Music from Soundcloud Music provided by RFM: https://youtu.be/WOjOD6Q7Scc

Buy/Stream:

Comments

palsimonka says:

Gyuri, régebben volt szó valamilyen kvízjátékról. Azzal mi a helyzet?

walter sobchak says:

Nagyon kedvelem a Good Night & Good Luck-ot, ráadásul kb. nincs is más film kimondottan a mccarthyizmus időszakáról (legalábbis mostanában), pedig nem ártana :D. A Michael Claytont rendezte még Clooney, ami híresebb (a főszerepet is ő játszotta). Szerintem elmegy, nem volt rossz, bár azért Oscart nem ért (Tilda Swinton kapott érte, de valami 5-6 Oscarra jelölték a filmet).

László Dajka says:

3:08. mondjuk szerintem a többi filmgyár átlag termése sem annyira eget verően kiváló.:) Ráadásul, szerintem nem azzal van a gond, hogy alkotói szabadságot adnak az alkotóknak, hanem nincs akkora költségvetés. Viszont "a zűrös témához" hallottátok, hogy jön az új mass effect játék? Adná isten hogy a bioware visszataláljon magához és nagyot ütne vele.

Tibor Szabó says:

Srácok, nem ide tartozó téma, de azt ajánlom nézzétek meg a Netflixen a Queen's gambit c. sorozatot és csináljatok róla videót. Szerintem tetszeni fog. Ábelnek külön ajánlomz 1960-as évek vizuális megjelenítése elképesztően jó a sorozatban. Van benne pár butaság (pl. a 60-as években nem fognak gyülekezni ilyen szabadon emberek sztárolni valakit Moszkvában pláne nem egy amerikai sakkozót, a valóságban sokkal jobban akadályoztak volna egy nőt hogy eljusson ideáig ahova a főszereplő csaj) de összességében ez nagyon jó sorozat, nekem régen tetszett ennyire egy széria. A főszereplő csaj pedig zseniális benne. Nem véletlenül áll a sorozat 8,9-en. https://www.imdb.com/title/tt10048342/?ref_=ttrel_rel_tt

Retro Fanatik says:

Szerintem, amíg az ember irányítja a saját sorsát a elkerülhetetlenül rohan a végzetébe, ami maga a pusztulás. A jó scifi csak előre megmutatja az utat.

Jorg Ancarth says:

Sziasztok Gyuri köszi hogy berakjátok a képeket a random filmekről amikről beszélgettek 🙂 Tök jónak tűnik ez a film nem csak szépnek mint általában a filmek hanem érzelmesnek is .

White Wolf says:

Van egy olyan érzésem a Proxima kapcsán hogy Gyurinak az Eva Green zuhanyzós jelenetei miatt tetszett. Amúgy a színésznő nagyon gyakran megmutatja bájait amivel egyáltalán nincs semmi baj. Szerintem ez egy nagyon aranyos szokás.

orkiman says:

Számomra kicsit az Ad Astrára hajazott a trailer, legalábbis hangulatában, mindenesetre kíváncsian várom

Péter Nánási says:

Úgy érzem mint ha lenne még egy csavar majd a filmben amit nem mutatnak. Arra gondolok, hogy az űrhajón és a földön játszódó jelenetek nem "egy időben" történnek. Valószínűleg meg kapják majd a végén az üzentet (hónapokkal vagy évekkel később), de addigra már Clooney halott lesz. Ez viszont csak a végén fog kiderülni. Lehet nagy baromság 😀

Kornél Dancsecs says:

Clooney filmjeit mindig érdemes várni.Na jó a Műkincsvadászok valahol félrement ez tény.Viszont a Suburbicon-t valahogy divat lett szidni és túlzottan alul van értékelve.De ajánlanám Clooneytòl a 22-es csapdája mini sorozatot.✌️

Write a comment

*

Mama India [Reloaded] (StoneBridge Mix)

Superhit Song Of The Year

Play Now!

×
Superhit Song Of The Year Play Now!Close