SCOOBY-DOO! | Službeni Trailer #1 | 2020

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Prva animirana , cjelovečernja zabava o najpoznatijem psu na svijetu dolazi na velike ekrane!

Do sada neispričana priča kao i razotkrivanje najveće misterije u karijeri Mystery Inc. “Scoob!” u novom filmu o početcima neraskidivog prijateljstva između Shaggija i Scoobija i njihovog priključivanja detektivskoj družini Freda, Vilme i Daphne.

Danas, nakon stotinu riješenih slučajeva, Scooby i njegova ekipa suočavaju se sa svojom najvećom i najizazovnijom misterijom ikada – teorijom zavjere o psu-duhu Cerbusu koji se želi osloboditi na svijet.

Dok se oni utrkuju kako bi zaustavili ovu apokalipsu pasa, Scoobijevi prijatelji otkrivaju njegovo podrijetlo i sudbinu koja j eveća od bilo čega što su mogli zamisliti…

Facebook: https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube: https://www.youtube.com/BlitzHrvatska

Blitz film i video distribucija vodeći je distributer filmova u Hrvatskoj i regiji. Ponosni smo partneri najvećih filmskih major studija Warner Bros, Paramount i 20th Century Fox, kao i “mini-major” studija Lionsgate, STX Entertainment, Amblin Entertainment, MGM, te brojnih nezavisnih filmskih kompanija poput Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Studio Canal, Pathe, Filmantion Entertainment, Gaumont, Kinology, Mister Smith, IM Global, Lotus Entertainment, Millennium Media, Bloom, Sierra Affinity, i mnogih drugih. Blitz posebno surađuje s domaćim filmskim autorima s kojima se trudimo poticati razvoj hrvatske kinematografije.

Comments

Munja FreeStyle says:

MI SMO IKEI!!!

Write a comment

*

World COVID-19 Stats

Live Coronavirus Dashboard Tracker